fleksibilna ambalaža

Fleksibilna štampa vrhunskog kvaliteta!

Štampa iz rolne u rolnu će svakako zadovoljiti vaše potrebe ukoliko imate mašine za pakovanje iz rolne. Inače ova vrsta štampe visoko je kotirana u potrebama za velikim tiražima jer pruža visok stepen uštede proporcionalno količini otisaka. Imamo mogućnost štampe do 8 boja pri čemu se dobija vrhunska flexografička štampa koja doprinosi kvalitetan prikaz artikla čime možemo kvalitetno odgovoriti na sve zahteve klijenata.


Proizvodnja


Mi proizvodimo za skoro sve grane industrije:se bavimo proizvodnjom i štampom fleksibilnih materijala za pakovanje prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Naši proizvodi su prepoznatljivi po tome što se izdvajaju na prodajnom mestu po kvalitetu materijala i štampe.

Za koga je predviđena naša fleksibilna ambalaža


Mesna industrija, "Flow Pack" pakovanja, konditorski proizvodi, snack proizvodi, sladoled, dehidrirani proizvodi, omotne i sliv etikete, deterdženti, sitna i omotna pakovanja, farmaceutska industrija, hemijska industrija.

Zahtevi tržišta se iz dana u dan menjaju, a samim tim i kvalitet materijala, štampa i izgled ambalaže se stalno menja i u toj stalnoj trci sa konkurencijom, već duži niz godina pružamo svojim klijentima najbolji kvalitet.

Stalnim usavršavanjem tehnologija i ljudiskih potencijala, u sve većoj meri dobijamo najzahtevnije poslove kako od domaćih proizvođača, tako i od inostranih inostranih, a koji nam se vraćaju zadovoljni onim što dobijaju kod nas.

Naš cilj nije da stanemo, jer smatramo da u ovom trenutku na tržištu dajemo možda najboolji kvalitet, već nam je cilj da taj kvalitet stalno ispitujemo, a dokaz da su naše namere veoma ozbiljne je uvođenje standarda kvaliteta i proširivanje proizvodnih pogona.

Koji je naš glavni adut


Uteco Onyx 808 predstavlja vrhunsku mašinu za flexo štampu iz ponude Uteco-a u grafičkoj industriji. Opremljena je sa Direct Drive Evo® tehnologijom koja omogućava da mašina daje vrhunski kvalitet štampe, ali i brzu promenu posla.

Za visoki kvalitet štampe , Uteco je opremljen Direct Drive Evo® , našom jedinstvonom i patentiranom , tehnologijom direktnog pogona. Nova ONYX serija mašina opremljena je vrhunskim hardverom i softverom za automatsko podešavanje štampe, što nam omogućava da klijentima dajemo konstantan kvalitet njihovih ambalažnih pakovanja, ali i brzom promenom posla bez skoro ikakvih gubitaka.

Karakteristike:

- Max. print width: 1200 / 1500

- Min. print repeat: 320 / 410

- Max. print repeat: 800

- Mechanical speed: 400(Opt.450)

EKO-PAK d.o.o. nudi tržištu svoju viziju evolucije ambalaže, pokazujući time svest o stalnom tražnjenju za inovacijama, a usvajanjem najnaprednije tehnologije u oblasti štampe,  proizvodnje i usluga, tžište nas prepoznaje kao jednog od najkvalitetnijih firmi o ovoj oblasti u regionu.

Dajemo sve od sebe da budemo veoma prisutni na tržištu u snabdevanju isplative i tehnološki inovativane štampe, kao odgovor na nove potrebe tržišta, sa velikim poštovanjem propisa zaštite životne sredine i uštede energije.

Naš uspon na tržištu je rezultat ogromne investicije u proizvodnju i razvoj.